Вибір модельних програм та підручників з фізики на 7 клас

Протягом двох днів (13 та 14 лютого) у Рівненській області відбулись онлайн-семінари, на яких вчителі фізики познайомились із технологією вибору модельних програм та підручників з фізики на 7 клас.

На нашому сайті в розділі “Нормативні документи” “Програми” “Модельні навчальні програми та проєкти підручників” розміщені і програми, і підручники, з якими вчителі ознайомлюються з 9 лютого до 28 лютого. З презентаційними матеріалами від авторських колективів можна ознайомитись 20 лютого о 14.00 за покликанням https://www.youtube.com/channel/UCb99utEiwpGkESp19mxAfdg.

Ті вчителі Рівненської області, які не змогли під’єднатись до семінару, зможуть ознайомитись із записом семінару, звернувшись до керівників методичних об’єднань у відповідних громадах.

Підсумком роботи семінарів було спільне рішення, на якому вчителі області одноголосно вирішили працювати по модельній програмі авторів Кремінський Б.Г та ін. і відповідно вибрати підручник: авт. Бар’яхтар В. Г., Божинова Ф. Я., Довгий С. О., Кірюхін М. М., Кірюхіна О. О., за ред. Довгого С. О.

В області буде розроблена навчальна програма, на основі цієї модельної, яку вчителі зможуть затвердити на педагогічній раді, а також календарне планування. Доступ до цих матеріалів буде на даному сайті.